Kāposti, olas un sausiņi – viss, kas ir vajadzīgs ideālai ātrai uzkodai (recepte)

ше

Pateicoties nelielai siltumapstrādei, kāposti saglabā savas labās īpašības, kas ir diezgan svarīgi, jo šis dārzenis ir bagāts ar šķiedrvielām, minerāliem sāļiem un vitamīniem, kuri ir nepieciešami mūsu organismam. Tāpēc olā cepti kāposti – tas nav tikai sātīgs, ātrs un nedārgs, bet arī veselīgs našķis.

Sastāvdaļas:

  • 1 neliela kāpostgalva (1 kg)
  • 3 olas
  • sausiņi panēšanai vai rīvmaize
  • sāls, pipari pēc garšas
  • saulespuķu eļļa cepšanai

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment